Over Gotcha!

Home / Wie zijn wij

Over Gotcha! Promotions

Onze missie

Het bieden van marketingoplossingen die uitblinken in effectiviteit en creativiteit. Gotcha! is al meer dan 25 jaar actief in actiemarketing, sales promotions, merchandising en online marketing. In deze competitieve markt onderscheiden wij ons door onze uitmuntende service aan onze klanten en hun consumenten.

Gotcha! beschikt over een eigen ontwerpstudio, verleent internetdiensten, is expert in rechtstreeks inkopen in het Verre Oosten, biedt logistieke oplossingen en een ervaren klantenservice. De integratie van deze verschillende disciplines maakt ons een one-stop-shop en dit leidt tot efficiënte samenwerkingen die zijn vruchten afwerpen.

Complete verzorging van uw campagne, van concept tot klantenservice

Concept

Heeft u een bepaald doel voor ogen dat u wilt bereiken met uw marketingcampagne, maar heeft u nog geen idee hoe dit bereikt kan worden? Geen paniek, ons creatieve team staat u graag bij. Vertel ons uw doel en wij zullen voorstellen doen om dit zo goed, leuk en efficiënt mogelijk te bereiken.

Ontwerp

Heeft u al een leuke actie in gedachten en wilt u graag een custom product, website, display, of het gehele pakket inclusief decoraties en flyers? Onze ontwerpstudio werkt dit graag tot in detail voor u uit.

Sourcing

Onze expertise in het rechtstreeks inkopen in het Verre Oosten maakt ons uniek. Door onze jarenlange ervaring hebben wij solide relaties opgebouwd met de beste partijen. Via rechtstreekse inkoop kunnen we lage prijzen garanderen.

Logistiek

Levering van producten aan een of meerdere gewenste adressen is ook onderdeel van onze diensten. Wij kunnen tijdens uw actie zelfs bezorging aan consumenten van deur tot deur verzorgen.

Klantenservice

Nazorg en service, met name bij elektronische producten, is een van de grootste kopzorgen van onze klanten. Gotcha! biedt een ervaren, professionele klantenservice die onze klanten in dit digitale tijdperk volledig ontzorgt. Zo heeft u wel de lusten maar niet de lasten van een actie met de nieuwste gadgets. Bovendien geldt er voor veel van onze producten een garantie van minimaal een jaar.

Visie

Ons doel is om voortdurend de meest creatieve en nieuwste marketing campagnes te blijven faciliteren in een tijd waarin ontwikkelingen steeds sneller en digitaler worden. Wij willen continu mee blijven gaan met nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en tegelijkertijd

de traditionele marketing middelen in ere houden door deze op vernieuwende manieren in te zetten. Integratie van traditionele en innovatieve tools in all-round campagnes willen wij blijvend kunnen faciliteren voor bedrijven van en hun klanten.

ceo

Testimonial CEO

Even voorstellen; Victor van Iersel is al sinds dag één de toegewijde en altijd even enthousiaste CEO van Gotcha! Promotions. Met jarenlange ervaring in marketing en sales weet hij altijd de mooiste kansen te spotten en daarmee de beste acties op touw te zetten.

Victor is een visionair en een dromer, geen opdracht is te gek of te groot. Door zijn visie en altijd vooruitkijkende blik heeft hij Gotcha! door hoge pieken, diepe dalen en veel veranderingen weten te leiden.

Victor werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam met, naar eigen zeggen, "enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers" die allemaal zijn levensmotto ter harte nemen: "succes is een keuze".

Op zoek naar een marketing oplossing die uitblinkt?

START UW MARKETING PROJECT MET GOTCHA!

Vul het offerte aanvraag formulier in: