Het laatste Gotcha! nieuws

Home / Blog

Loyaliteitsprogramma’s; de sleutel tot succes 24 mei 2018

Wil jij structureel nieuwe klanten aantrekken en een hogere omzet behalen? Ontdek in deze blog hoe een loyaliteitsprogramma dit voor je realiseert en hoe je tegelijkertijd ambassadeurs voor je merk werft. 

Lees meer

Year in Review - 2017 22 dec 2017

Even een korte resumé van 2017, een dankwoordje én de verkiezing van de giveaway en het premium van het jaar!

Lees meer

Hoe verzorg je een geslaagde PR stunt? 13 nov 2017

Ben jij aan het denken over het inzetten van een PR stunt? Wil je meer weten over het gebruik van PR stunts of ben je misschien al bezig en zoek je een paar tips? Lees dan nu onze informatieve blog over PR stunts. In een mum van tijd delen we onze ervaring met een PR stunt met jou en bespreken we belangrijke punten die je in de gaten moet houden als je een PR stunt organiseert. Heb je na onze blog nog onbeantwoorde vragen? Laat het ons dan weten!

Lees meer

Het Ideale Beursgeschenk 13 okt 2017

Met het oog op voorbereidingen voor de eerste beurzen van het aankomende jaar, gaat onze nieuwste blog over 'het ideale beursgeschenk'. We bespreken kort belangrijke features van een beursgeschenk en geven een aantal geschenk- en gelegenheidsvoorbeelden. 

Lees meer

Gotcha! bezoekt IFA 14 sep 2017

Één van de grootste consumenten elektronica fairs wordt jaarlijks georganiseerd in Berlijn - Gotcha! was er dit jaar bij! Lees in deze blog meer over onze ervaring. 

Lees meer

Op zoek naar een marketing oplossing die uitblinkt?

START UW MARKETING PROJECT MET GOTCHA!

Vul het offerte aanvraag formulier in: