Year in Review - 2017 22 dec 2017

Het eind van 2017 is nu echt in zicht. Terwijl het team de laatste werkuurtjes van dit jaar aftelt, nemen we nog even een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar én vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Met ons kleine team is er dit jaar weer veel werk verzet in een altijd veranderende competitieve industrie. We kijken terug op een jaar waarin ons team wederom versterkt en aangevuld werd door verschillende stagiaires, die ieder hun eigen groei hebben doorgemaakt in de maanden dat wij ze hebben mogen begeleiden, we hebben genoten van jullie unieke karakters en individuele ontwikkeling. Bedankt!

We zijn trots dat we ook dit jaar weer met veel van onze vaste klanten onze samenwerking hebben mogen voortzetten en verwelkomen met veel plezier ook alle nieuwe partners en contacten die we hebben mogen leggen dit jaar.

We kijken terug op een jaar vol uiteenlopende projecten, waarin we klanten hebben geholpen van concept tot creatie en waarin we ideeën hebben mogen omzetten tot realiteit. 2017 was niet alleen een jaar vol projecten voor klanten, maar ook een voor interne ontwikkeling. Onze eigen website werd vernieuwd en ons team bezocht events en cursussen om continu te blijven leren.

Na een interne stemming zijn ook voor 2017 de giveaway en het premium van het jaar gekozen.
De onbetwiste winnaar onder de giveaways dit jaar is de autotelefoonhouder. Honderdduizenden zijn er inmiddels geleverd en nog steeds is deze simpele, functionele en bovenal effectieve giveaway een aanrader!
Onder de premiums is de bestseller van 2017 (evenals vorige jaren) nog altijd de tablet. Door de hoog gepercipieerde waarde is de tablet nog altijd onverslaanbaar als succesvol converterend premium. We maken graag ook nog wel een plekje voor aanstormend talent in de premium categorie; de populariteit van de bluetooth beanie was ongekend eind 2017 en we zien zeker potentieel voor deze gadget in het nieuwe jaar.

Wij kijken uit naar een nieuw jaar vol projecten met onze klanten en partners, bedankt voor jullie vertrouwen en steun! We hopen wederom veel nieuwe spelers in de industrie te leren kennen en zullen ook in 2018 weer even energiek en enthousiast klaar staan voor al jullie uitdagingen.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Én onthoud: ook in 2018 blijft succes een keuze, die je samen bereikt… ; )